Convidem als veïns, veïnes i visitants de Palma a trobar-se en un espai on es propiciï el cinema i el diàleg. La tolerància, el valor de la diversitat i la multiculturalitat, la defensa de les minories amb què convivim, la revaloració de la cultura i llengua, els models de ciutat i la preservació de l'entorn natural, l'art a la societat actual son els eixos centrals de la programació del cinema d'aquest particular cineclub.

Col·loquis i projeccions

El diàleg, la reflexió i l'escolta activa són els protagonistes dels col·loquis que acompanyen cada pel·lícula. L'esperit del cicle aposta per recuperar l'intercanvi d'idees, i es produeixi un debat obert al públic sobre temes centrals de la societat actual.

En aquesta primera edició, la majoria de les pel·lícules programades, han estat dirigides per dones compromeses amb la diversitat, el feminisme, l'art, la justícia social, la responsabilitat afectiva o la multiculturalitat. 

Alguns dels títols que hem programat fins ara són: La amiga de mi amiga de Zaida Carmona, La visita y un jardín secreto de Irene M. Borrego, El asesinato de un periodista de Matt Sarneki, Sonne de Kurdwin Ayub o Arquitectura emocional 1959 de León Siminiani.

Cartellera🌙 

En col·laboració amb Filmin i el Museu d'Art Contemporani És Baluard, us presentem l'última sessió de l'any.

Aquest divendres 15 de desembre a les 18h, et convidem a descobrir "Terenci: la fabulació infinita".

Explora la vida íntima i l'obra literària de Terenci a través dels seus amics més pròxims com Boris Izaguirre, Colita, Núria Espert, al costat de la seva família i ex parelles com Enric Majó, Vicente Molina Foix i Pablo Parellada. Submergeix-te en l'univers d'una de les figures més icòniques de la literatura i la televisió a Espanya durant la segona meitat del segle XX.

No et perdis l'oportunitat única de presenciar el documental definitiu sobre Terenci, seguit per un col·loqui especial amb Álvaro Augusto Lladó, el guionista darrere d'aquesta producció excepcional.

Uneix-te a nosaltres per a acomiadar l'any amb aquesta experiència única en el Museu d'Art Contemporani És Baluard! 

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.