Hola a tots. Tornam a ser aquí!

Esperam que hagueu gaudit molt de les vacances. Amb l’arribada del setembre, Llum i lluna torna després de l’estiu amb una programació diversa amb el millor cinema independent

Primer de tot, us volem agraïr el suport que ens heu donat durant la pasada edició del cicle Llum i lluna.

En aquesta próxima temporada tardor-hivern, convidarem programadors visitants a cada una de les sessions. Directors, editors, cineastes, artistes i guionistes ens proposaran cada mes una pel·lícula i una temàtica, sempre mantenint el format de debat obert amb el públic.

Estem acabant de programar el nostre cicle i la primera cita d’aquesta temporada serà el proper mes d’octubre. Molt aviat compartirem amb tots vosaltres les dates i la llista de les produccions a través de la nostra web.

Ens veiem molt aviat!

Aquesta iniciativa convida els veïns, veïnes i visitants de Palma a trobar-se en un espai on es propiciï el cinema i el diàleg. La tolerància, el valor de la diversitat i la multiculturalitat, la defensa de les minories amb què convivim, la revaloració de la cultura i llengua, els models de ciutat i la preservació de l'entorn natural, l'art a la societat actual seran els eixos centrals de la programació del cinema d'aquest particular cineclub.

Col·loquis i projeccions

El diàleg, la reflexió i l'escolta activa són els protagonistes dels col·loquis que acompanyen cada pel·lícula. L'esperit del cicle aposta per recuperar l'intercanvi d'idees, i es produeixi un debat obert al públic sobre temes centrals de la societat actual.

En aquesta primera edició, la majoria de les pel·lícules programades, han estat dirigides per dones compromeses amb la diversitat, el feminisme, l'art, la justícia social, la responsabilitat afectiva o la multiculturalitat. 

Alguns dels títols que hem programat fins ara són: La amiga de mi amiga de Zaida Carmona, La visita y un jardín secreto de Irene M. Borrego, El asesinato de un periodista de Matt Sarneki, Sonne de Kurdwin Ayub o Arquitectura emocional 1959 de León Siminiani.

 

© Derechos de autor. Todos los derechos reservados.